Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

13 Şubat 2017 Pazartesi

Kaçış Planı (Escape Plan)

Tür: Gerilim, Aksiyon
Yıl:2014
Başlıca oyuncular: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger
Konu:Ray Breslin in  oldukça sıradışı bir mesleği vardır. Bir hapishanenin ne kadar güvenli olduğunu anlamak isteyenler Ray ile anlaşır ve onu içeri tıkarlar. Ray elinden geleni yapar ve kaçarak hapishanenin açıklarını ortaya koyar. Ray bir çok hapishaneden kaçtıktan sonra konu hakkında bir kitap bile yazar ama bu kitap onun başına bela olacaktır. Birileri dünyanın en güvenli hapishanesini inşa etme derdindedir ve  Ray in kitabını dikkate almışlardır. Hapishaneyi test etmek için de tabi ki Ray i  kullanma niyetindedirler. Bu sefer Ray in işi oldukça zordur çünkü dünya üzerinde nerede olduğunu bilmediği özel bir hapishaneye kapatılmıştır ve kaçamazsa müebbet yatacaktır. Ray in içeride verdiği mücadele , kurduğu işbirlikleri ve sıra dışı hikayesi bence izlemeye değer.

Filmin Kendisi ve Fragmanı Aşağıdadır:





Fragman




                                         

1 yorum:

  1. Expendables'daki gibi; yetenek fukarası stallone'nin, 20'lerindeymiş gibi triplerden triplere girdiği, kendini Arnold gibi bir aksiyon devinin yanında bile cool luklardan cool luklara, ön planlardan ön planlara luzumsuzca attığı, -loser olmaya mahkum- bir Müslüman karakter de sıkıştırarak tüy diktiği filimdir. Ha filim temizdir(malum sahneler yönünden)o ayrı.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.