Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

16 Mart 2018 Cuma

Baykuş Krallığı Efsanesi (Legend of the Guardians) Ahlak Notu:10/10 Ahlak notu:+++

Baykuşların kişileştirildiği bir onur ve kahramanlık öyküsü.  Gücün cazibesi, ihanet,  eski bir hesaplaşma gibi temalar var.
Tür: Animasyon, Fantastik, Macera
Yayın Tarihi: 2010
Süre: 1 saat 39 dk.
Konu: Kahramanlık öykülerinden etkilenmiş bir delikanlının, daha doğrusu baykuşun öyküsü. Babasının anlattığı öykülerden etkilenen Soren, gün gelir beklemediği bir anda  kendisini kıyasıya bir mücadelenin, bir efsanenin   içinde bulur. Hemde  kardeşi karşı tarafta olmak üzere. Gücün cazibesi, ihanet, eski bir hesaplaşma, inancın  ve ümidin gücü gibi temalar var. Ailece izlenebilecek  bir film mi? Ana okulu seviyesinin üzerindeki çocuklarla gönül rahatıyla izlenebilecek bir film. İyi ve kötünün mücadelesi üzerine kurulu ve aynı zamanda  Seyir zevkide yerinde olan  aksiyonlu, maceralı  bir film.


Fragman:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.