Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

5 Mart 2020 Perşembe

La mécanique de l'ombre (2016) (Gölgelerin Mekaniği)


Tür: Gerilim , Aksiyon

Yönetmen:

 Thomas Kruithof

Yazanlar:

 Thomas Kruithof (original scenario), Yann Gozlan (original scenario), ...

Oyuncular:

 François Cluzet, Denis Podalydès, Sami Bouajila,....

Süre: 1sa 31 dk.

Konu: Haksız bir şekilde işinden edilen bir ofis çalışanı, uzun süre iş bulamaz. Bir cenaze vesilesi ile karşılaştığı eski arkadaşı artık bir iş adamıdır. Aralarında geçen kısa konuşmadan  bir süre sonra  birileri gizemli bir iş teklifi getirecektir. Bu iş görünüşte gayet  kolay olmasına rağmen bir süre sonra belayı da beraberinde getirecektir.  fragmandan  işin ne çeşit bir şey olduğunu anlamış olacağınızı umuyorum.  Sona doğru hareketlenen bir casusluk filmi.  pek hareketli olmadığı kısımlarda da gizemiyle merak uyandırıp seyrettiriyor.  Bence seyir zevki iyi. Tabi  seyir zevki  biraz kişisel bir mesele.

Ailece izlenebilecek Bir Film mi?

Hiç öpüşme, sevişme olmayan müstehcenlikten yana içinizin rahat olabileceği bir film. çocuklarla izlenmesi açısından  mahzurlu olabilecek husus birazcık  şiddet içermesi.(fakat çoğu casusluk filminden az diyebilirim.) Yine fragmanı izlemenin faydalı olacağını hatırlatıyorum.

Filmin Fragmanı:




2 yorum:

  1. Kardeşim senden Allah razı olsun insanlar ingilizcemi geliştireyim derken birçok müstehcen içeriklere maruz kalıyorlar. Özellikle gençler için durum çok vahim. Bu yaptığın paylaşımlar için tüm ictenligimle teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.