Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

22 Haziran 2018 Cuma

Helak: Kayıp Köy (2015) || Ahlak Notu: ++

Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2015 Tür: Korku Yönetmen: Özgür Bakar Oyuncular: Fırat Tanış, Ömer Güney, Soydan Soydaş, Alpay Aksum, Özgür Bakar Senaryo: Özgür Bakar
Filmin Konusu;
Özkan ailesi, bir suça bulaşır ve bir süreliğine saklanmak amacıyla bir köye kaçarlar. Köyde güvende olduklarını sanıp saklanırken, burada yaşanan bir takım paranormal olaylar hepsinin korkulu rüyası olur. Saklandıkları bu köyden çıkmaya çalıştıkça, köy hepsi için derinleşen bir labirente dönüşecektir. Film Aksaray, Nevşehir ve Tuz Gölü bölgesinde çekildi.
Eğer 13 yaşından küçük çocuğunuz yoksa ailece hep beraber izleyebilirsiniz. Hem korku severlere hitap ediyor hem ders veriyor. İnsanın imtihan dünyasında yaşadığını hatırlatan etkileyici bir film. Tadı kaçmasın diye meseleyi direk söylemek istemiyorum. Bu film klasik bir cin filmi değildir.
Filmin Fragmanı ve Kendisi Aşağıdadır:




Fragman:

Filmin Kendisi:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.