Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

7 Temmuz 2017 Cuma

Kral İçin Mektup (De Brief Voor de Koning)


Yıl:2008
Süre: 110 dk
ülke: Hollanda
Tür:  Ailece izlenebilecek Macera
Konu:  Batı kültüründe  Şövalye dediğin adam  inançlı, ahlaklı ve  atılgan olur.  Bu film, kalkan taşıyıcısı olan bir gencin  şövalyeliğe yürüyüşünün hikayesidir. Daha doğrusu şövalyeliğin gerektirdiği ahlaki faziletler için bir süreliğine şövalyeliğin getireceği onurdan bile vazgeçmesinin ve 2 ülke adına çok önemli olan bir mektubu nice fedakarlıklarla yerine ulaştırmasının hikayesidir.

Seyir Zevki:  Ne çok güzel ne de çok kötü diyebilirim fakat ailece izleyebileceğiniz ve ahlaki faziletleri ön plana çıkaran çocuklarla beraber  izleyebileceğiniz bir film.

Fragman:





Not: Fragmana bakıp video kalitesini düşük zannetmeyin.  Film 2008 yapımı.   Youtube dan dolayı fragman kalitesi düşüktür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.