Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

11 Eylül 2016 Pazar

Sevimli Hayvanlar ** (Animals United)

   
 İnsanoğlunun ihtiyaçlarını giderirken çok bencilce davrandığını, çevre kirliliği, yangınlar, doğal kaynakların tüketilmesi gibi sebeplerle çok sayıda canlı türüne nasılda zarar verdiğini işleyen anlamlı ve eğlenceli bir animasyon filmi. Çocuğunuza çevre kirliliği, enerji israfı gibi konularda eğlenceli yoldan ders vermek istiyorsanız, bir barajın bile binlerce canlının hayatına zarar verdiği gerçeğini göstermek istiyorsanız bu film tam size göre.
     Filmde işlenen yan konulardan benim tespit edebildiklerim: Babaların,  çocuklarının kahramanı olduğu işlenmiş. Ailenin huzur kaynağı olduğunu da bilge ve yaşlı kaplumbağa çiftinin nezaket dolu ilişkisi üzerinden  görmekteyiz. Farklı olanın dışlanması gerçeği de işlenen yan konular arasında.
Fragman:





4 yorum:

  1. temizfilm.blogspot olaganustu bir is yapiyor,malesef ailelerin boyle bir seyden haberi yok,hep beraber reklaminin yapilmasi lazim,lutfen izlenilebilir film kapasitesini geriye donuk olarak genisletin,saygilar,Behzat

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle harika ötesi bir site. Çok büyük bir hizmet bu. Allah razı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Teşekkür ederim. Sizden de Allah razı olsun.

      Sil
  3. Bu sitede çok emek var teşekkürler...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.