Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Ruhlar Bölgesi (insidious) ++ -


RUHLAR BÖLGESİ (INSIDIOUS)
Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins ve Lin Shaye
Korku filmlerinde yönetmen önemlidir ve testere filminde kendini kanıtlamış olan james wan bu film ile birkez daha rüştünü ortaya koymuş oluyor. Kısa özet:
Gerilim ve korku sahneleri içeren filmde, genç çift Josh ve Renai, 3 çocuklarıyla yeni bir eve taşınır, ancak evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür. Ayrıca ilkokulçağındaki büyük çocukları bir sabah uyanamamıştır. Doktor bu duruma teşhis koyamamış ve komadaki insanlar gibi hayatını sürdürmeye başlamıştır. eve zaman zaman gelen doktorun gözetiminde öylece yatağında yatarken bir yandanda etrafında gariplikler olmaktadır.  Evde, gece gündüz eşyalar yer değiştirir ve etrafta tuhaf sesler duyulur. Josh, bu olanlara inanmasa da karısının ve annesinin eve medyum çağırmasına izin verir.
Üniversitede hoca olan Josh ilk başta medyumun sözlerine inanmasa da sonradan kabullenir ve medyum tekrar çağrılarak sıra dışı tedavi başlar. Bu süreç evdeki herkesin kötü ruhların saldırısına açık hale gelmesine sebep olur.
Film mutlu sonla bitiyor zannederken sürpriz sonla bitiyor.

Bu bölümün hazırlanmasında filmlervekitaplar.com sitesinden yararlanılmıştır.
Fragman:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.