Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

7 Şubat 2017 Salı

13 Suikastçı (Jûsan-nin no shikaku) Ahlak Notu : 10

Yönetmen:  Takashi Miike
Sene: 2010
Konu: Çin tahtının varisi olan oldukça zalim bir prens vardır. O kadar zalim ki sırf zevk için masum bir insanın kollarını ve bacaklarını kesip öylece bırakabiliyor. Bu pislik herifin tahta geçmesi halinde ülkenin başına ne büyük felaketler gelebileceğini düşünen bir grup insan meşhur bir dövüş ustasını ikna etmeyi başarırlar. Usta bu iş için adam toplar ve 13 kişilik bir suikast timi kurulmuş olur. Ellerinden geleni yapacaklardır ve  işleri kolay değildir. Gerisini anlatmayım ki tadı kaçmasın.
        Bu film müstehcenliğe kapalı temiz bir film ama konusu itibariyle bir miktar şiddet içeriyor. küçük çocuklara izletmeyin lütfen.
Filmin Fragmanı:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.