Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

29 Mart 2017 Çarşamba

Karınca Adam (Ant Man) Ahlak Notu: 7+

Tür : Bilm kurgu, Aksiyon macera
Yıl: 2015
Konu: Dr Hank Pym, tüm Dünyayı etkileyebilecek bir teknoloji  bulur. Tehlikenin farkında olduğu için bu teknolojiyi gizli tutar ama yanından uzaklaştırdığı asistanı senelerce çalışır ve aynı teknolojiyi yeniden keşfeder. Asistan zeki ama ahlaksız bir adamdır ve  bu teknolojiyi tehlikeli kimselere satmak niyetindedir. Bu teknoloji ile maddeler ve canlılar karınca kadar küçültülebilmektedir.


         Dr. Hank eski asistanını durdurmak ister.  Dr Hank bu teknolojiyi özel bir kıyafete yerleştirmiştir. Bu kıyafeti giyen karınca kadar küçülebilir ve tekrar büyüyebilir. Şimdi bu kıyafeti uygun biri giyerek, kötü asistanın elinden küçülme teknolojisini  çalmalıdır.  Bu o kadar kolay olmayacaktır çünkü asistan zorlu bir adamdır.
        Dr Hank Karınca adam(Ant man) kıyafetini bulduğu gibi ayrıca gerçek karıncalar üzerinde  de çalışmış ve onları istediği şekilde çalıştırmanın yollarını bulmuştur. Yani Karınca kadar küçülebilen ve gerçek karıncalardan yardım alabilen bir kahraman kurgulamışlar. Fantastik ve aksiyonlu bir film.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.