Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

5 Nisan 2017 Çarşamba

Paranormal Aktivite 2 Tokyo Gecesi Ahlak Notu: 7 +

Yıl:2010

Tür: Korku

Konu:Japon bir kız (Sanırım Üniversiteli) değişim öğrencisi olarak bir süre Amerika da bulunmuş  ve bu süre içerisinde de bir trafik kazası geçirmiştir. Yürüyemeyen kız  Japonya daki evinde  bir kaç ay iyileşmeyi bekleyecek ve bu süre zarfında da  erkek kardeşi onunla ilgilenecektir. Anlayacağınız filim büyük ölçüde  bir evin içerisinde geçiyor.  Kızın yatak odasında bazı tuhaflıklar olunca erkek kardeşi kızın odasına kamera yerleştirmek istiyor. Kız ilk başta buna itiraz etse de devam eden gariplik sebebiyle kameraya razı oluyor fakat soru işaretleri azalacağına artıyor. Giderek daha korkulu ve gergin bir ortam oluşuyor. Bir çeşit musallat filmi yani. Çocuklara izletmeyiniz lütfen.


Fragman:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.