Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

13 Mayıs 2017 Cumartesi

Hayalet Sürücü 2 (Ghost Rider 2)

Yıl: 2012
Bütçe: 75 milyon USD

Başrol: Nicolas Cage
Konu: İlk filmde şeytan ile anlaşma yapıp pişman olan Johnny Blaze kazandığı süper güçleri bu filmde şeytanı durdurmak için kullanacaktır. Johnny Blaze in içine giren ruh harekete geçtiğinde ortaya alev alev yanan bir yaratık çıkar ve bu yaratık günah işlemiş kimselerden nefret eder. Bir kimsenin gözlerinin içine baktığında o kimse geçmiş günahlarından dolayı ruhen azap içinde kalırken bedenen felç geçirir. Bu yaratık bir araca binerse o araçta şekil değiştirir ve ortaya karizmatik bir görüntü çıkar. İşte bu güçlerle ve daha fazlasıyla şeytanı ve adamlarını alt etmeye çalışacaktır. Bu filmde hikayenin merkezinde masum bir çocuk var ve tüm dünyanın iyiliği için korunması gerekiyor.
Uyarı: Bu  filmde bir meleğin yanlış yapıp Tanrının cezası olarak değişmesi ve adeta şeytanın emrinde bir zebani  haline gelmesi gibi islam inancının yakınından bile geçmeyen bir mesele var. Çocuğunuzla beraber izleyecekseniz lütfen gerekli bilgilendirmeyi yapınız. Hiç bir meleğin Rabbine karşı yanlış yapmayacağı ve şeytanında istediği kişilere süper güçler veremeyeceğini güzelce anlatınız. Ayrıca İlk filmi izlemenizi tavsiye ETMİYORUM  çünkü bu blogun ahlak standartlarının altında maalesef. Direk ikinciyi izleyebilirsiniz.
Fragman:





1 yorum:



  1. dünya'nın en iyi, korku filmi önerileri ni öğrenebileceiğiniz ve Korku İçinde korku hikayelerini okuyabileceğiniz muhteşem bir site.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.