Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Öldüren Sis ++- (The Mist)


  İnsanı yer yer geren, yer yer düşündüren sürpriz sonla biten bir dram hikayesi.    İnsanların inançlarının korku ortamında nasıl değişebildiğini ya da etkilendiğini göstermeye de çalışmış.  
 Konusu: Kasabaya tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan  kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır. Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar.

Yönetmen : Frank Darabont

Senaryo : Frank Darabont, Stephen King

Oyuncular : Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Andre Braugher, Toby Jones

Filmin Türü : Drama, Gerilim

Yapım Yılı : 2007

Filmin Süresi : 127 dakika

Vizyon Tarihi : 29.02.2008

alıntı adresi: http://www.intersinema.com/olduren-sis-filmi/
Fragman:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.