Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

24 Nisan 2020 Cuma

Doğayla Mücadele 2013 (Against the Wild) Ahlak Notu: ~9.5 /10

Yapım Yılı: 2013 Film Türü: Macera, Aile Yönetmen: Richard Boddington Oyuncular: CJ Adams, Erin Pitt, Natasha Henstridge Ülke: Kanada
Süre: ~1sa 30 dk. Konu: Bir uçak kazası sonrasında, yanlarındaki köpekle birlikte ormanda kaybolan 2 kardeşin hikayesi anlatılmaktadır. Bu iki çocuğun hayatta kalabilmek için çetin bir mücadele vermesi gerekecektir. Bir taraftan da ayrılmanın eşiğinde olan anne ve baba, bu vesile ile yeniden yakınlaşıp çocukları bulmanın telaşına düşeceklerdir.

Ailece İzlenebilecek Bir Film mi?
filmin sadece son sahnesinde bir müstehcenlik var. Çocuğun kurtarılmasının ardından anne babanın öpüşmesi şeklinde bir sahne ve hemen ardından film bitmiş oluyor. Dilerseniz çocuk kurtulunca filmi kapatın. Bunun dışında temiz bir film. Çoluk çocukla birlikte oturup izleyebileceğiniz tarzda bir film.

Seyir Zevki Nasıl?
Eğer çocuklarla birlikte izlenecek bir aile filmi olsun birazda macera olsun diyorsanız bence iyi sayılır ama sıkı bir macera filmi arayan bir yetişkin iseniz tavsiye edemiyeceğim.

Filmin Kendisi ve Fragmanı Aşağıdadır:


Filmin Türkçe Dublajı:





Filmin İngilizce Fragmanı:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.